BroadLink RM4C Pro Univerzális távirányító

BroadLink RM4C Pro Univerzális távirányító
Nincs raktáron
9 990 Ft
Részletek

BroadLink RM4C Pro univerzális távirányító

A Broadlink RM4C Pro infravörös univerzális távirányítóval távolról vezérelheti a különböző eszközeit, amelyekkel rendelkeznek IR-el. Kompatibilis többféle gyártó eszközével is, valamint a Google és Alexa hangasszisztensekkel is párosíthatja. A terméket könnyű használni, 360°-ban működik, valamint támogatja a 315/433 MHz frekvenciát. Felhőben tárolja az IR kódokat, valamint egy speciális Broadlink alkalmazás is tartozik hozzá, amivel kényelmesen vezérelheti az eszközeit.

Széles kompatibilitás

A BroadlLink RM4C Pro-val szinte bármelyik IR-el rendelkező eszközét irányíthatja. Kompatibilis TV-vel, audio eszközökkel és még a ventilátorral is. Emellett a népszerűbb márkák (Sony, Samsung, Panasonic, Philips) termékeivel is könnyedén párosíthatja. Így nem kell amiatt aggódnia, hogy nem fog működni valamelyik eszközével!

Távoli vezérlés, időzítés és különböző beállítások

A távirányító a Broadlink applikációval működik és többféle lehetőséget is kínál az eszközei vezérléséhez. Nem csak ki- vagy bekapcsolhatja vele a készülékeket, hanem időzítőt is állíthat. Emellett beállíthat még különböző ütemterveket, hogy egy bizonyos időpontban felkapcsolódjan a világítás vagy esetleg bekapcsoljon valamelyik eszköze. A döntés az Öné!

Hangvezérlés

A távirányító kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant hangasszisztensekkel, aminek köszönhetően a saját hangjával is vezérelheti az eszközeit. Szeretné felkapcsolni a világítást vagy esetleg kikapcsolni a TV-t? Csak mondja a megfelelő parancsot és nézze, ahogy az otthona életre kel!

Nagy felhőtárhely kapacitás

A készülék a felhőben tárolja az IR adatokat, ami azt jelenti, hogy szinte bármikor kényelmesen hozzáférhet. Emellett valós időben frissülnek, így mindig naprakészek lesznek! A készülék kb. 50000 IR kódot tárol, aminek köszönhetően gond nélkül párosíthatja a távirányítót a kompatibilis készülékekkel.

Megbízható csatlakozás

A modern FastCon technológiának köszönhetően élvezheti az egyszerű, gyors és stabil csatlakozást a távirányító és az IR eszközök között. Felejtse el a konfigurációt és a jelátviteli problémákat! A BroadLink bármilyen körülmények között garantálja a könnyű és megbízható párosítást!

Modell RM4C Pro
Kommunikáció Wi-Fi 802.11 b / g / n (2,4 GHz)
Energiafogyasztás 1W
Tápegység AC100 ~ 240 V, AC 50/60 Hz
Bemeneti feszültség 5V DC
IR frekvencia 38 K
IR vezérlési tartomány 8 m (jellegzetes)
RF vezérlési tartomány 50 m
RF frekvencia 433 MHz, 315 MHz
Méret 85x50x65 mm
Súly 95 g
Adatok
Cikkszám:
IP-20014