Viomi V3 Max robotporszívó

Viomi V3 Max robotporszívó
Nincs raktáron
104 490 Ft
Részletek

Viomi V3 Max intelligens takarító robot

Olyan megbízható takarító robotot keres, amely nemcsak felporszívózza Ön helyett a padlót, hanem tényleg alapos tisztaságot nyújt otthonának? Akkor a Viomi V3 Max a tökéletes választás! Kettő az egyben por- és víztartálya gondoskodik otthona tökéletes tisztaságáról. Nemcsak egyenes úton, de S- és Y-alakú útvonalakon is képes megtervezni a felmosás útvonalát. Az akár 2700 Pa szívóteljesítményének köszönhetően kiválóan megbirkózik a törmelékekkel is. Az akár 215 perces üzemideje pedig azt jelenti, hogy nagyobb lakások takarítására is alkalmas. Fejlett algoritmusainak köszönhetően kiválóan tájékozódik a szobák között, és pontos térképeket készít, amelyeket az alkalmazáson keresztül kezelhet. A robot emellett rendkívül csendes működésével is kitűnik: csendes üzemmódban 57 dB - felejtse el a zavaró zajt!

Hatékony porszívózás és mosás egyszerre

A praktikus kettő az egyben tartállyal felszerelt robotporszívó képes felmosni és porszívózni, akár egymás után! A portartály kapacitása 400 ml, a víztartály kapacitása pedig 200 ml. Nem kell folyton kicserélnie az alkatrészeket, így a Viomi V3 Max nemcsak a padlót tisztítja otthonában, hanem időt és energiát is megtakarít. Emellett a többek között HEPA-szűrőből álló 3 fokozatú szűrés hatékonyan megakadályozza a másodlagos szennyeződéseket. Termékéhez akár 600 ml kapacitású víztartályt is vásárolhat, amivel az eszköz még tovább bírja utántöltés nélkül, és így még kényelmesebbé teheti a takarítást az egész házban.

Megbirkózik akár a makacs szennyeződésekkel is

Hogy mi teszi ezt a robotporszívót kivételessé? Elektronikusan szabályozott tartályának nyomása állandó, így nem kell aggódnia szivárgó víz miatt. A víz egyenletesen oszlik el, és a 3 fokozatú vízszintszabályzóval a robotot az Ön igényeihez és elvárásaihoz igazíthatja. Ráadásul a felmosót úgy tervezték, hogy a legmakacsabb foltokkal is megbirkózzon anélkül, hogy a padlót károsítaná. A kemény és puha anyagok kombinációja optimális eredményt tesz lehetővé!

Két útvonal kialakítási minta

A Viomi V3 Max alaposan megtisztítja a padlót. 2 tisztítási útvonal-mintázat áll rendelkezésre - S- és Y-alakú útvonalak között is szabadon válthat. Az ‘S’ ideális a normál, mindennapi tisztításhoz. Az Y-alakú útvonalat követve a robot a kézi tisztítást imitálja. Alaposan megtisztítja a padlót, anélkül, hogy egyetlen zugot is kihagyna. Így biztos lehet benne, hogy semmilyen morzsa vagy makacs folt nem rontja el a kedvét!

Megbízható a por és a szennyeződések elleni küzdelemben

Otthonának padlója hamarosan ragyogóan tiszta lehet. A Viomi V3 Max egy Japánból importált Nidec kefe nélküli motorral működik, amely akár 2700 Pa szívóerőt biztosít. Emellett egy speciálisan kialakított V alakú kefével rendelkezik, amely precízen szedi fel a port. A robot tökéletesen megbirkózik a szőrrel, a morzsákkal és még a hajszálakkal is. Ráadásul a robot intelligensen érzékeli a szőnyegeket, és automatikusan növeli a teljesítményét rajtuk, így még jobban megtisztítja őket. De ez még nem minden, a portartály kiürítéséhez csak egy gombnyomással kell kiüríteni - nem kell többé bepiszkolnia a kezét.

Kitakarítja az egész házat és fel is tölti magát

A robotporszívó hihetetlenül hosszú üzemidejét a nagy teljesítményű 5200mAh-s akkumulátornak köszönheti. Teljesen feltöltve a Viomi V3 Max akár 215 percig is képes takarítani. Ez elegendő idő akár 290m2 padló megtisztításához! A készülék tehát kis és nagy lakásokba egyaránt fantasztikusan alkalmas. És nem kell aggódnia a töltés miatt sem. Amikor az akkumulátor hamarosan lemerül, a robot odamegy az állomásra, feltölti az energiát, majd onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta. Ráadásul a Viomi V3 Max automatikusan blokkolja a víztartály szivárgását takarítás közben, így minimálisra csökkenti a rövidzárlat vagy az áramütés kockázatát.

Szabadon mozog a helyiségekben

A Viomi V3 Max tökéletesen megtalálja az utat a lakásodban. Ezt a többmagos processzor, a 14 érzékelőből álló szenzorrendszer, valamint a SLAM és LDS algoritmusok teszik lehetővé. Mindezek révén a robot még a legbonyolultabb környezetben is jól boldogul. Gyorsan feldolgozza az adatokat, valós időben igazítja a takarítási útvonalat, felismeri a takarítatlan területeket, és térképet készít a helyiségről. Nem kell folyamatosan felügyelnie a munkáját - hatékonyan porszívózza és felmossa a padlót, elkerülve az ütközést és az elakadást. Az akár 2 cm magas akadályokat, például küszöböket és szőnyegeket is könnyedén leküzdi.

Felhasználóbarát alkalmazás

Használja ki az alkalmazás által kínált hasznos funkciókat. Módosítsa az üzemmódokat és beállításokat, kezelje a mentett térképeket és ütemezze be előre, mikor dolgozzon a porszívója. Ellenőrizheti a robotporszívó cserélhető alkatrészeinek állapotát is. Az alkalmazás arra is emlékezteti Önt, ha a víztartályt újra kell töltenie. Lehetőség van tiltott zónák és virtuális falak létrehozására is. Az új Map 2.0 rendszernek köszönhetően a Viomi V3 Max akár 5 szint térképét is képes tárolni - így nagy házak tisztítására is tökéletesen alkalmas.

Interaktív hangvezérlés

Extra funkciókat és még több kényelmet szeretne? Nagyszerű híreink vannak az Ön számára! A Viomi V3 Max kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Assistant és a Xiapmi rendszerrel, vagyis hangutasításokkal is vezérelhető. Nincs többé szükség arra, hogy felálljon a székéből, vagy a telefonjáért nyúljon! A készülék hangüzeneteket is kiad, ami sokkal könnyebbé teszi a használatát. A robot értesíteni fog például arról, hogy alacsony a vízmennyiség a tartályban - így soha nem fog elfelejteni újratölteni. A Viomi V3 Max akár 13 nyelvet is támogat - a kommunikáció vele biztosan nem lesz probléma!

A csomag tartalma

  • Viomi V3 Max intelligens porszívó
  • Töltőállomás
  • Tápegység
  • Főkefe
  • 2 az 1-ben por- és víztartály
  • Újrafelhasználható nedves törlőkendő
  • Újrafelhasználható nedves és száraz törlőkendő
  • Eldobható felmosórongy
  • 2 db oldalkefe
Márka Viomi
Modell V-RVCLM27
Porszívó méretei 355x355x105mm
Szín Fekete
Navigációs mód LDS
Akkumulátor kapacitás 5200mAh
Maximális működési idő 215 perc
Maximális akadály Up to 20mm
Szívóerő 2700Pa
Porgyűjtő térfogata 400ml
Víztartály térfogata 200ml
Felmosó funkció Elektronikusan vezérelt víztartály
Maximális zaj 70dB
Csendes üzemmód 57dB
Funkciók

takarítás-tervezés, szőnyegfelismerés, térképek tárolása, automatikus feltöltés, virtuális falak, felmosás

Adatok
Cikkszám:
IP-20844