Sonoff MS01 Talajnedvesség-érzékelő

Sonoff MS01 Talajnedvesség-érzékelő
Nincs raktáron
4 890 Ft
Részletek

Sonoff MS01 Nedvesség-érzékelő

Gondoskodjon róla, hogy a kerti vagy az ültetett növényei mindig megfelelő mennyiségű vizet kapjanak! A Sonoff MS01 nedvesség-érzékelője működik a TH10/16 okoskapcsolóval (a készlet nem tartalmazza), amivel folyamatosan ellenőrizheti a talaj nedvességét. IP55 vízállóságú és kompatibilis a Google Assistant hangasszisztenssel. Emellett 10 méteresre is hosszabbíthatja egy külön elérhető AL560 modullal.

Legyen benne biztos, hogy a növényei elegendő vizet kapnak!

Nyaralni megy? Vagy esetleg éppen dolgozik és szeretné megnézni, hogy a növényei megfelelően hidratáltak? Az MS01 érzékelő komnbinálható a TH10/16 kapcsolóval, ami pontosan megméri a talaj nedvességét és az összegyűjtött adatot elküldi a telefonjára. Kompatibilis a Google Assistant hangasszisztenssel, aminek köszönhetően hangvezérléssel is működtetheti. Mostantól mindig tudni fogja a talaj nedvességének állapotát!

Automatikus viráglocsolás

Hozzon létre egy megbízható öntözőrendszert. Párosítsa az MS01-et a TH10/16 kapcsolóval (ezt külön vásárolhatja meg) és a választott okos öntöző eszközzel, majd állítsa be a készüléket úgy, hogy automatikusan meglocsolja a növényeket, amennyiben a nedvesség egy bizonyos szint alá esik. Többé nem kell kézileg öntöznie a növényeket!

Vízálló

A készülék IP55 vízálló, ami azt jelenti, hogy egy kis eső nem fog neki problémát jelenteni. Emellett akkor is nyugodtan meglocsolhatja a növényeket, hogyha az érzékelő a cserépben van!

Gyártó Sonoff
Modell MS01
Vízállóság IP55
Kábel hosszúsága 50cm
Égésgátló minősítés V0
Páratartalom mérés 0-100% RH
Max. hosszúság 10m
Páratartalom-érzékelő típusa Kapacitív
Működési idő 0-60°C
Méret 130x30x13mm
Tápegység 3.3V
Adatok
Cikkszám:
IP-22768