Smart ZigBee Bridge Sonoff ZBBridge

Smart ZigBee Bridge Sonoff ZBBridge
Nincs raktáron
6 290 Ft
Részletek

Az okosotthon lelke

Csatlakoztathatja a SONOFF Zigbee Bridge-et a ZigBee és Wi-Fi-vel működő eszközökhöz, az eWelinknek köszönhetően pedig vezérelheti is őket. Így több eszközt is csatlakoztathat és létrehozhat egy otthoni rendszert, majd külön-külön konfigurálhatja ezeket. Beállíthatja például, hogy automatikusan bekapcsoljon a párásító, hogyha túl alacsony a páratartalom, vagy hogyha kinyitja a hálószoba ajtaját, akkor automatikusan felkapcsoljon a villany. A Sonoff biztosítja a megfelelő eszközöket, a többi pedig már csak magán múlik!

Széles kompatibilitás

A Sonoff ZigBee Bridge-et kombinálhatja az SNZB-03 okosérzékelővel, ezzel pedig a saját igényeinek megfelelően állíthatja be, hogy mikor kapcsoljon fel vagy le a világítás a szobákban. Többé már nem kell aggódnia, hogy esetleg véletlen égve hagyta a villanyt!

Tökéletes jelátvitel

A jel többé nem fog elveszni a falak között! Csatlakoztasson egy másik ZigBee készüléket a PBX-hez, ami routerként fog működni és tökéletes jelátvitelt (akár 80 méteres hatótávolság) fog biztosítani.

Könnyű használat

Az Alexa hangasszisztens használatával a saját hangjával is vezérelheti a különböző eszközöket. Ki- vagy bekapcsolhatja őket, állíthat a fényerőn, elindíthatja a ventilátort, a párásítót, a vízforralót és még sok mást is. Emellett különböző ütemtervet vagy helyszíni beállítást is létrehozhat a Zigbee okoskapcsoló használatával.

Minden egyben

Az applikáció segítségével csoportosíthatja is az eszközeit, aminek segítségével mindet egyszerre vezérelheti.

Modell

ZigBee Bridge

Bemenet

5V 1A

Működési hőmérséklet

-10 ° C ~ 40 ° C

WiFi

IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz, ZigBee 3.0

Súly

35 g

Anyag

PC V0

Méret

62 x 62 x 20 mm

Adatok
Cikkszám:
IP-18702