JIMMY JW31 vezeték nélküli magasnyomású mosó
JIMMY JW31 vezeték nélküli magasnyomású mosó
52 490 Ft

JIMMY JW31 vezeték nélküli magasnyomású mosó

JIMMY JW31 vezeték nélküli magasnyomású mosó
Várható szállítási idő
3 nap
Raktáron
52 490 Ft
Részletek

Jimmy JW31 hordozható magasnyomású mosó

A Jimmy JW31 hordozható, vezeték nélküli magasnyomású mosójával kényelmesen lemoshatja az autóját vagy más egyéb dolgokat is! A készülék 1800 grammos és kicsi annyira, hogy bárhová magával vigye. A 2,2 MPa-os nyomásával, a 180 l/ órás vízáramlási sebességével és a hozzátartozó habosító készülékkel alaposan és hatékonyan lemoshatja a szennyeződéseket és még sietni sem kell, mivel az akkumulátor 45 perces működési időt biztosít. Emellett a vízpermetezési szöget is a saját igényeinek megfelelően állíthatja be.

Szabaduljon meg a kábelektől!

Mondjon búcsút azoknak a nem túl praktikus magasnyomású mosóknak, amik csak összegabalyodott, merev kábelekkel működnek. A JW31 egy hosszantartó akkumulátorral rendelkezik, aminek a kapacitása 2500 mAh. A készülék egyetlen töltéssel 45 percig képes működni, amivel akár 2 autót is lemoshat! Az akkumulátort könnyedén eltávolíthatja, majd kicserélheti vagy esetleg feltöltheti: csupán 2,5 órára van szükség ahhoz, hogy a készülék feltöltődjön és újra használhassa!

Mindig Önnél lehet!

Hogyha kirándulni megy, akkor nyugodtan magával viheti a magasnyomású mosót, hogy gyorsan és kényelmesen megtisztíthassa az autóját, biciklijét vagy akár a sátrát is. A Jimmy JW31 annyira könnyű és kompakt, hogy szinte bárhová magával viheti, mivel nem fog sok helyet foglalni a csomagtartójában! Emellett egy praktikus tároló táska is jár hozzá, amiben könnyedén tárolhatja és szállíthatja a készüléket. Vigye magával a következő kirándulásra!

Csatlakoztassa bármilyen vízforráshoz!

A hagyományos magasnyomású mosókkal ellentétben a Jimmy készüléke nem csak a csapból képes a vizet kiszívni, hanem más forrásokból is, például egy vödörből. Emellett az esetleges szennyeződések miatt sem kell aggódnia, mivel a mosó tömlője egy speciális filterrel lett felszerelve, ami kiszűri a szennyeződéseket és extra védelmet ad autójának. Megjegyzés: a csap csatlakozót nem tartalmazza a készlet, így azt külön kell beszereznie, hogyha a csaphoz szeretné csatlakoztatni a mosót.

Tisztítsa meg hatékonyan a járműveket!

Mostantól még gyorsabban és alaposabban letakaríthatja az autóját, mint előtte! A Jimmy JW31 egy erőteljes, 180W teljesítményű motorral lett felszerelve, ami 180 l/ órás vízáramlási sebességet biztosít. Emellett magas, 2,2 MPa-os nyomással rendelkezik, a készletben pedig egy speciális hab adagolót is találni fog, amivel gyorsan és alaposan beterítheti a kiválasztott tisztítószerrel a járművét.

Többféle módon is használhatja

A speciálisan kialakított szórófejen ötféle permetezési szög közül is választhat: a 0°-os szöggel precízen letakaríthatja a különböző felelületek, a 15°-os szög például ablakok tisztításához lesz tökéletes, a 25°-os szöggel a biciklijét tisztíthatja meg alaposan, a 45°-os szöggel pedig a növényeit öntözheti meg. Szeretné lehűteni kiskedvencét egy melegebb nyári napon? Akkor válassza a Fürdés opciót!

Kétféle működési mód közül választhat

Tudta, hogy még jobban a saját igényeire szabhatja a készüléket a további beállításokkal? A Jimmy magasnyomású mosóján kétféle működési mód közül választhat: az Eco mód az egyszerű mosásokhoz és a növények öntözéséhez ideális, azonban hogyha makacsabb szennyeződéseket kell eltávolítania, akkor a Max mód lesz a tökéletes választás! Gyorsan és hatékonyan eltávolíthatja vele még a legmakacsabb szennyeződéseket is.

Élvezze a kényelmes használatot

Tapasztalja meg, hogy egy magasnyomású mosó használatának nem kell fárasztónak lennie! A Jimmy készüléke csupán 1800 grammot nyom és 2 fogantyúval lett felszerelve (egy elől, egy hátul), aminek köszönhetően a súlya optimálisan oszlik el, így nem fog elfáradni. A puha gumi felülete növeli a kényelmes használatot és könnyebbé teszi a készülék tartását. A Jimmy mosójával könnyedén lemoshatja az autóját, az ablakokat és még a növényeket is meglocsolhatja a kertjében!

Magasnyomású mosó

  • Hosszabbító
  • Akkumulátor
  • Tömlő
  • Szórófej
  • Hab adagoló
  • Töltő
  • Tároló táska
.
MárkaJIMMY
ModellJW31
Méret535x85x195mm
Súly1800g
Motor180W
VíznyomásMax mód: 2.2Mpa; Eco mód: 0.8Mpa
Max. vízáramlás180l/ óra
AkkumulátorLítium, 5x 2500mAh
Töltő21V, 1A
Tömlő hossza6m
Működési időMax mód: 15 perc; Eco mód: 45 perc
Súly1.8 kg
Adatok
utolsó szállítmány:
20.02.2023
Kolejna dostawa:
01.09.2023
Gyártó:
JIMMY
Gyártói Cikkszám:
JW31
Súly:
1800 g
Gyártó:
JIMMY
EAN:
6946499306756
Akumulator:
Litowy, 5x 2500 mAh
Gyártói cikkszám:
JW31
Gyártó:
JIMMY
Wymiary:
535 x 85 x 195 mm
Silnik:
180 W
EAN:
6946499306756
MPN:
JW31
Cikkszám:
IP-21790