JIMMY HW8 Pro vezeték nélküli porszívó és felmosó

JIMMY HW8 Pro vezeték nélküli porszívó és felmosó
Nincs raktáron
107 890 Ft
Részletek

Jimmy HW8 Pro vezeték nélküli porszívó és felmosó

Spóroljon időt azzal, hogy egyszerre porszívózza és mossa fel a padlót! A Jimmy HW8 Pro erőteljes motorral és dupla víztartállyal lett felszerelve, ami még a legmakacsabb szennyeződésekkel is pillanatok alatt megküzd. A készüléket egyszerű és kényelmes használni, a beépített LED kijelző pedig még könnyebbé teszi a működtetését. Az akkumulátor egyetlen töltéssel 35 percnyi működési időt biztosít.

Teljes padlótisztítás

Mostantól még gyorsabban, kényelmesebben és hatékonyabban takaríthat ki otthonában, mint korábban! A Jimmy HW8 Pro tökéletesen elbánik bármilyen szennyeződéssel! Felszívja a kisebb és nagyobb koszadarbokat, az állatszőrt és még a szőnyegbe ragadt hajszálakat is. Emellett a foltoktól és a kiömlött italoktól is könnyedén megszabadulhat. Többé nem kell időt pazarolnia arra, hogy külön felporszívózzon majd felmosson. A Jimmy-vel ezt egyszerre megteheti!

Dupla víztartály

A Jimmy-vel biztos lehet benne, hogy mindig tiszta vízzel mossa majd fel a padlóját. A készülék egy dupla víztartállyal lett felszerelve: a tiszta vizet a 450 ml-es részbe öntse, a 350 ml-es részbe pedig a koszos víz fog összegyűlni. A tartály úgy lett kialakítva, hogy könnyű legyen a ki- és berakása, emellett pedig meg is tisztíthatja, amennyiben szükséges.

Teljes kontroll a vízpermet felett

A foltok és a csíkok már a múlté! A Jimmy HW8 Pro precíz vízporlasztási technológiával rendelkezik, aminek köszönhetően gyorsan és hatékonyan megküzd a szennyeződésekkel. Emellett teljes mértékben kontrollálhatja a vízpermet mennyiségét, csupán egy gombot kell hozzá megnyomnia! Mostantól könnyedén megszabadulhat a legmakacsabb szennyeződésektől is, anélkül, hogy túl sok vizzel kellene elárasztania a padlót.

Hatékonyan porszívás

A Jimmy HW8 Pro egy nagy teljesítményű kefe nélküli motorral rendelkezik, ami könnyedén megküzd a porral, a nagyobb koszokkal és más egyéb szennyeződésekkel is. Két sebességi fokozat közül is választhat, aminek köszönhetően könnyedén a saját igényeire és a kosz mennyiségére szabhatja a porszívó működését. A zavaró hangok miatt sem kell aggódnia, mivel a termék meglepően halkan működik.

Egy gombos takarítás

Többé nem kell bekoszolnia a kezét vagy időt pazarolnia a porszívó megtisztításával! A Jimmy HW8 Pro egy speciális öntisztító mechanizmussal lett felszerelve, amihez csak egy gombot kell megnyomnia, majd a kefe és a cső azonnal megtisztul a tartályban lévő vízzel. Ezzel a funkcióval könnyedén jó állapotban tarthatja a készüléket, megelőzheti a baktériumok elszaporodását és csökkentheti a kellemetlen szagokat is. Nézze meg, hogy mennyire könnyű!

Beépített LED kijelző

Mitől működik olyan könnyedén a porszívó? A Jimmy HW8 Pro egy beépített LED kijelzővel rendelkezik, amin keresztül minden fontos információhoz könnyedén hozzáférhet: ellenőrizheti a töltöttség szintjét, valamint, hogy milyen módban működik a készülék. A kijelzőn lévő ikonok azt is jelezni fogják, hogyha a koszos víztartály teli van vagy a tiszta víztartály üres.

Válassza a vezeték nélküli megoldást!

Szabaduljon meg az összegabalyodott és rugalmatlan kábelektől! A Jimmy HW8 Pro vezeték nélküli porszívó és felmosóval azt a kényelmet kapja, amit megérdemel. Annyira könnyű, hogy bárhová magával viheti és nem fog gondot okozni, hogyha az emeletre kell felvinni vagy le a garázsba. Ezen kívül az ergonomikus fogantyújának köszönhetően kényelmesen takaríthat vele és még a gombokhoz is könnyedén hozzáférhet.

Hosszú működési idő - cserélhető akkumulátor

A HW8 Pro egyetlen töltéssel 35 percig is képes működni, így nem kell majd megszakítania a takarítást! Ez pont elég ahhoz, hogy egy nagyobb lakásban kitakaríthasson, de hogyha még több időre lenne szüksége, akkor egy extra akkumulátort is vásárolhat a készülékhez, amivel gyorsan és könnyedén megduplázhatja a porszívó működési idejét. Emellett a hozzátartozó állvánnyal pedig egyszerre tárolhatja és töltheti a készüléket. Ezzel időt és helyet is spórolhat az otthonában!

Tisztító oldat

A készletben egy tisztító oldat is található, amivel alaposan megtisztíthatja a padlót. Többfajta felületre is használhatja a csempétől a laminált padlóig és gyors fertőtlenítést, valamint hosszantartó antibakteriális hatást biztosít. A használata teljesen biztonságos és nem mérgező: nem tartalmaz klórt vagy alkoholt. A használatával tiszta, egészséges környezetet teremthet a családjának!

Rúdporszívó

  • Akkumulátor
  • Töltőbázis
  • Kiegészítő állvány
  • Adapter
  • Extra ecsethenger
  • Tisztító kefe
  • 500 ml-es tisztító oldat
MárkaJIMMY
ModellHW8 Pro
Teljesítmény300W
Akkukapacitás3000 mAh
MotorKefe nélküli
Feszültség28.8V
Töltési idő5 óra
Működési idő35 perc
Tiszta víztartály kapacitása0.45l
Koszos víztartály kapacitása0.35l
LED kijelzőIgen
Cserélhető akkumulátorIgen
Vízpermet szabályozásIgen
TöltésTöltő állvány
Extra ecsethengerIgen
Tisztító oldat500ml
Súly5,43 kg
Adatok
Cikkszám:
IP-21788