JIMMY F6 hajszárító (Ibolya)
JIMMY F6 hajszárító (Ibolya)
56 690 Ft

JIMMY F6 hajszárító (Ibolya)

JIMMY F6 hajszárító (Ibolya)
Várható szállítási idő
3 nap
Raktáron
56 690 Ft
Részletek

Jimmy F6 Hajszárító

A Jimmy hajszárítója nem csak pillanatok alatt megszárítja a haját, hanem még javítja is az állapotát és könnyebbé teszi a hajformázást! A légáramlata 18l/másodperc, amit folyamatosan a megfelelő hőmérsékleten tart. A Nanoi technológia lehetővé teszi a haja optimális hidratálását, a negatív ionok használata pedig megelőzi a haj elektromosságát. A készletben emellett talál mágneses formázófejeket is. A Jimmy márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

Gyors szárítás

Hogyha sokáig, magas hőmérsékleten szárítja a haját, az jelentősen roncsolhatja annak állapotát. A Jimmy hajszárítója úgy lett kialakítva, hogy a legrövidebb idő alatt megszárítsa a haját. A digitális motor és a 17 lapátos ventilátor 18 l/ másodperces légáramlatot biztosít, ami azt jelenti, hogy még a hosszú és vastag hajszálakat is pillanatok alatt megszárítja és megvédi őket a károsodástól! A koncentrált légáram nagy nyomással és sebességgel hatol be a gyökerekbe és azonnal csökkenti a felesleges nedvességet.

Biztonságos a hajnak

Élvezze a gyönyörű, csillogó hajat és ne aggódjon a túlmelegedés miatt. A PID okos hőszabályozási technológia folyamatosan méri a levegő hőmérsékletét, az eredményeket pedig a vezérlő chipre irányítja. Hogyha a hőmérséklet túl magas vagy túl alacsony, akkor automatikusan optimális mértékűre állítja. Ezen kívül a két rétegű, U alakú hőkábel egyenletes hőt biztosít, aminek segítségével gyorsan megszáríthatja a haját, anélkül, hogy túlságosan kiszáradna!

Élvezze az optimális hidratáltságot

A Nanoi technológiának köszönhetően az F6 nem csak segít elkerülni a haja kiszáradását, de gondoskodik is róla! A hajszárító nano-ionokat von ki a levegőből, amikkel hidratálja a haját, valamint egy speciális védőréteget is képez rajta. Ennek az eredménye pedig hihetetlenül puha és fényes haj lesz! Használja ki a technológia előnyeit és nyűgözzön le mindenkit a csodaszép hajával!

Mondjon búcsút az elektromos hajnak!

Szöszös, elektromos haj, amit nehéz kezelni? A Jimmy hajszárítójával ez többé már nem lesz probléma! Az F6 egy fejlett generátorral lett felszerelve, ami 10 millió köbcentiméter negatív iont bocsát ki másodpercenként, ami lefedi a haja egész területét és semlegesíti a pozitív elektromos töltéseket. Élvezze a puha és selymes eredményt!

Háromféle cserélhető formázófej

A Jimmy F6 hajszárítóval nem csak megszáríthatja, hanem formázhatja is a haját! A készletben 3 mágneses formázófej található, amivel többféle hajformát is készíthet magának. Gyönyörű hullámokról álmodik? Ezt könnyedén elérheti a diffúzor segítségével! A széles, mégis keskeny formázófejjel rengeteg érdekes stílust elkészíthet magának, a gyorsszárító fej pedig a nagyon puha haj eléréséhez használható.

3 sebesség, 3 hőmérsékleti beállítás, 3 üzemmód

Élvezze ki a hajszárító beállításainak és az üzemmódjainak előnyeit, amit a saját hajtípusához igazíthat. Három sebességi fokozat és hőmérsékleti szint (95°C, 75°C, 55°C) közül választhat, emellett pedig háromféle szárító mód is elérhető. A fűtött levegő üzemmóddal gyorsan megszáríthatja a haját, a hideg levegő üzemmóddal könnyebben formázhatja, a hideg és meleg levegő keringető üzemmóddal pedig egyszerre száríthatja és formázhatja!

Az Ön kényelmére tervezve

A termék nem csak a funkcionalitásával emelkedik ki, hanem a gondos kialakításával is. A hajszárító rendkívül elegánsan és fényűzően néz ki. A használata nagyon kényelmes, tökéletes illik a kézbe és még könnyű is, így nem fog elfáradni a keze szárítás és hajformázás közben. Emellett a hangja miatt sem kell aggódnia, mivel a szabadalmaztatott technológiája jelentősen csökkenti a motor zaját.

Hajszárító

  • Diffúzoros formázó fej
  • Szűkített formázó fej
  • Gyorsszárító fej
MárkaJIMMY
NévF6 Nanoi Ultrahangos Hajszárító
Feszültség220-240V
Teljesítmény1800W
MotorNagy sebességű motor
Max. zajszint75dB(A)
Max. levegő mennyisége18l/másodperc
Kábel hosszúsága1.8m
Súly500g
Adatok
Gyártó:
JIMMY
Gyártói Cikkszám:
F6 Purple
Súly:
500 g
EAN:
6946499308019
zajszint:
75 dB (A)
Motor típus:
Silnik cyfrowy o wysokiej prędkości
Gyártói cikkszám:
F6 Purple
Gyártó:
JIMMY
EAN:
6946499308019
MPN:
F6 Purple
Tömeg (g):
500 g
Max. sebesség:
18 l/s
Net weight:
600
Box length:
32,60
Box width:
24,40
Box height:
9,80
Gross weight:
1900
Cikkszám:
IP-25155