JIMMY BX7 Pro por és atka porszívó
JIMMY BX7 Pro por és atka porszívó
63 190 Ft

JIMMY BX7 Pro por és atka porszívó

JIMMY BX7 Pro por és atka porszívó
Várható szállítási idő
3 nap
Raktáron
63 190 Ft
Részletek

JIMMY BX7 Pro por és atka porszívó

Megszabadul a baktériumoktól és az allergénektől. A Jimmy BX7 Pro kézi porszívó UV fény, ultrahang és 60°C magas hőmérséklet segítségével hatékonyan távolítja el a port, a baktériumokat és a poratkákat. Erőteljes 700 W-os motorral van felszerelve, és speciálisan kialakított keféjének köszönhetően tökéletes matracok, kanapék és egyebek tisztítására. Emellett 3 üzemmód közül választhat. Ezenkívül intelligensen érzékeli a port, és fejlett szűrőrendszert kínál.

Mondjon búcsút az allergéneknek

Még a látszólag tiszta ágyak vagy kanapék is tele lehetnek baktériumokkal, virágporral és egyéb allergénekkel. Minden 1 g porra körülbelül 13270 poratka jut! Gyakran válnak allergiák, bőrproblémák, légúti megbetegedések okozóivá – érdemes tehát hatékonyan küzdeni ellenük. A Jimmy BX7 Pro porszívóval nemcsak ágyát, ágyneműjét, kanapéját, babaágyát vagy foteljét fogja alaposan kiporszívózni, hanem az allergénektől és a baktériumoktól is megszabadul.

3 módszer a baktériumok és poratkák elleni küzdelemhez

A Jimmy BX7 Pro porszívó 3 módon tünteti el az allergéneket és a baktériumokat. A magas, 60°C-os hőmérséklet mélyen behatol az ágyneműkbe és a matracokba, hogy eltávolítsa a poratkákat és a baktériumokat. Ezenkívül kellemesen melegíti az ágyat, ami felbecsülhetetlen értékűnek bizonyul a hideg, esős napokon. Ezenkívül a készülék gyorsan felmelegszik - körülbelül 5 másodperc elegendő neki. Sőt, az ultrahang hatékonyan elpusztítja a poratkákat és megakadályozza azok szaporodását, míg a 253 nm hullámhosszú UV fény akár 99,99%-os hatékonysággal távolítja el az allergéneket és a baktériumokat.

Könnyedén kezeli a szennyeződéseket

Mi teszi lehetővé a BX7 Pro porszívó ilyen hatékony használatát? A készülék erős, de energiatakarékos motorral van felszerelve, melynek teljesítménye eléri a 700 W-ot. Ennek eredményeként gyorsan és hatékonyan távolítja el a port. 3 rendelkezésre álló mód közül is választhat – most könnyedén beállíthatja a porszívó teljesítményét az Ön igényei szerint. Sőt, a BX7 Pro hangereje csak körülbelül 78 dBA – ne aggódjon, hogy a hangos zaj felébreszti gyermekét, vagy megzavarja a háztartás többi tagját.

Átgondolt kefe kialakítás

Tapasztalja meg, mekkora különbséget tud tenni egy megfelelően megtervezett porszívókefe. A szabadalmaztatott, független motorral ellátott görgő puha sörtékből és gumisörtékből készült, így alaposan megtisztíthatja matracát anélkül, hogy megsértené a felületét. Ráadásul a kefenyílás szélessége akár 245 mm széles, ami a porszívó 5 méteres, mozgásszabadságot biztosító vezetékével kombinálva lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt leporszívózza az egész ágyat.

Hatékony szűrés

Hosszú időre szabaduljon meg a portól és egyéb szennyeződésektől. A BX7 Pro porszívó szabadalmaztatott kettős ciklonos szűrési technológiát használ, és MFI szűrővel is fel van szerelve, amely felfogja a finom részecskéket, port és poratkákat. Speciális acélhálóval is rendelkezik, amely felelős a nagyobb szennyeződések, például a haj felfogásáért. Emellett a készülék átlátszó, 0,5 literes portartálya könnyen eltávolítható, kiüríthető és folyó víz alatt mosható.

Porérzékelő funkció

Többé nem kell azon töprengenie, hogy otthona elég tiszta-e. A BX7 Pro porszívó intelligens érzékelővel van felszerelve, amely pontosan érzékeli a környezetben található port és poratkákat. A felszívott felület szennyezettségi szintjével kapcsolatos információk a készülék beépített LED-kijelzőjén láthatóak. A kék azt jelenti, hogy tiszta, a piros-kék azt jelenti, hogy koszos, a piros pedig azt, hogy nagyon koszos. Egy pillantás alatt biztos lehet benne, hogy sikeresen eltávolította a port és a poratkákat!/p>

A doboz tartalma:

  • Porszívó
  • Tápkábel
  • MFI szűrő
  • Tisztító kefe
  • Használati utasítás
GyártóJimmy
ModellBX7 Pro
Névleges teljesítmény700 W
UV fényteljesítmény550 mW
Légáramlási sebesség0.5 m³perc
Szívónyomás16 KPa
Zaj78 dBA
Ciklon típusKettős ciklon
Portartály űrtartalma0,5 L
Kefe anyagaNejlon sörték és gumisörte kombinációja
Szűrő típusaHEPA osztályú MFI
Szűrők száma2
Meleg levegő hőmérséklete60 ℃
UltrahangosIgen
Dust sensorIgen
LED kijelzőIgen
Üzemmódok3
Töltő adapterNem
Adatok
Kolejna dostawa:
22.11.2023
Gyártó:
JIMMY
Gyártói Cikkszám:
BX7Pro
EAN:
6946499310975
zajszint:
78 dBA
Portartály kapacitása:
0,5 L
Légáramlat:
0,5 m³/min
Gyártói cikkszám:
BX7Pro
Gyártó:
JIMMY
Liczba filtrów:
2
Typ filtra:
MIF klasy HEPA
Czujnik kurzu:
Tak
Typ cyklonu:
Podwójny cyklon
EAN:
6946499310975
Cikkszám:
IP-24870