JIMMY AP36 légtisztító
JIMMY AP36 légtisztító
18 290 Ft

JIMMY AP36 légtisztító

JIMMY AP36 légtisztító
Várható szállítási idő
3 nap
Raktáron
18 290 Ft
Részletek

Jimmy AP36 légtisztító

Teremtsen egészséges környezetet az otthonában és szabaduljon meg az allergénektől, a portól és a kellemetlen szagoktól! A Jimmy AP36 kiemelkedő a 300 m3/órás CADR értékével és támogatja az innovatív formaldehid lebontási technológiát. A különböző funkcióinak és üzemmódjainak köszönhetően könnyedén a saját igényeinek megfelelően állíthatja be a készüléket. A légtisztító egy 25-36 m2-es szobába a legalkalmasabb.

Hatékony tisztítás

A készülék kettős turbinát, centrifugális technológiát és HEPA szűrőt használ ahhoz, hogy hatékonyan kiszűrje a káros részecskéket. A kis mérete ellenére nagyon magas a hatékonysága: A CADR értéke (clean air delivery rate - levegő tisztítottsági foka) eléri a 300 m3/órát! Ennek köszönhetően könnyedén elbánik a porral, pollenekkel, baktériumokkal, allergénekkel, a szálló porral és a formaldehiddel is.

3 fokozatú szűrés

A Jimmy légtisztítója 3 fokozatú szűrőrendszerrel lett felszerelve, hogy csökkentse az egészségére káros tényezőket. Az első réteg a nagyobb szennyeződéseket szűri ki (például hajszálakat), a második réteg a HEPA szűrő, ami csökkenti az allergéneket, a harmadik réteg pedig aktív szenet, valamint formaldehid-redukáló részecskéket használ. A Jimmy légtisztítójának használatával élvezheti a tiszta levegőt az otthonában!

Megbirkózik a formaldehiddel is!

Legyen még hatékonyabb a légtisztítás! A készülék egy innovatív formaldehid lebontási technológiát használ, ami az aktív szénnel kombinálva hatékonyan csökkenti a káros anyagokat. Hogyan működik? A káros részecskéket lebontja szén-dioxid és vízmolekulákra, így a mérgező formaldehid többé nem fogja veszélyeztetni a családját!

Háromféle sebességi fokozat és üzemmód közül választhat

Szabja a saját igényeire a légtisztító működését! Háromféle sebességi fokozat és üzemmód közül választhat: a Smoke móddal rövid idő alatt megtisztíthatja a szobát a cigaretta füsttől, a Csendes móddal csökkentheti a készülék zajszintjét, ami tökéletes választás éjszakára, az Okos móddal pedig a légtisztító automatikusan az adott levegőminőségnek megfelelően állítja be a sebességét.

Ellenőrizze a levegőminőséget!

Mostantól pillanatok alatt ellenőrizheti a szűrés hatékonyságát! A Jimmy AP36 beépített okos szenzorokkal rendelkezik, ami valós időben ellenőrzi a levegő minőségét. A legfontosabb információkat a beépített LED képernyőn nézheti meg, aminek változik a színe annak függvényében, hogy milyen a mérés eredménye: hogyha levegő minősége jó, akkor a kijelző kék színűre, amennyiben viszont rossz, akkor narancs színűre vált.

Nem fogja zavarni a pihenésben

A Jimmy AP36 éjjel-nappal hatékonyan tisztít és nem kell aggódnia, hogy a család többi tagját zavarni fogja alvás közben! A készülék okos szenzorokkal lett felszerelve, ami érzékeli a körülötte lévő környezetet és amikor besötétedik, akkor automatikusan Csendes módba kapcsol. Aludjon nyugodtan, amíg a Jimmy AP36 gondoskodik a megfelelő minőségű levegőről!

MárkaJIMMY
ModellAP36
SzínFehér
Szoba méret25-36m2
CADR300m3/óra
Formaldehid CADR40m3/óra
Max. zajszint61dB(A)
Méret370x205x485mm
Súly5.9kg
Adatok
Gyártó:
JIMMY
Gyártói Cikkszám:
AP36
EAN:
6946499308873
Gyártói cikkszám:
AP36
Gyártó:
JIMMY
EAN:
6946499308873
MPN:
AP36
Net weight:
5900
Box length:
42,50
Box width:
25,50
Box height:
54,50
Gross weight:
7040
HS Code:
8421392590
Cikkszám:
IP-21783