Gosund SW3 intelligens WiFi kapcsoló, Tuya
Gosund SW3 intelligens WiFi kapcsoló, Tuya
2 890 Ft

Gosund SW3 intelligens WiFi kapcsoló, Tuya

Gosund SW3 intelligens WiFi kapcsoló, Tuya
Várható szállítási idő
3 nap
Raktáron
2 890 Ft
Részletek

Irányítsa távolról az eszközeit!

A Gosund SW3 egy Wi-Fi-s kapcsoló, amit a tápegység és a vezérelni kívánt eszköz közé kell helyezni. Ennek a megoldásnak köszönhetően az otthoni eszközeit a Gosund Smartphone vagy a Tuya Smart applikációval működtetheti. A készülék használata egyszerű és többféle eszközzel is kompatibilis, így elengedhetetlen része lesz az otthonának!

Egyszerű használat

Az applikációval (megtalálható a Google Play és App Store áruházakban is) bárhonnan vezérelheti a Gosund relét! A konfigurációtól pedig ne tartson, hiszen a szoftver segíteni fog abban, hogy hogyan üzemelje be a készüléket. Az eszközök vezérlését a családtagjaival is könnyedén megoszthatja és együtt élvezhetik a könnyű és kényelmes működtetést.

Hangvezérlés

A Gosund SW3 relé kompatibilis a Google Assistant és Amazon Alexa hangasszisztensekkel, aminek köszönhetően még kényelmesebb lesz az eszközök vezérlése! Csupán egy szót kell kimondani a működtetéshez, így még az ágyból vagy a kanapéról sem kell felkelnie!

Gondos kialakítás

A relé kialakításakor a felhasználók kényelmét tartották szem előtt! A routertől 45 méteres távolságban megbízható működést biztosít, a speciális LED fény pedig a működéssel kapcsolatban fog fontos információkat biztosítani Önnek. A kompakt mérete és az egyszerű formájának köszönhetően a relé nem fog túl nagy helyet foglalni az otthonában, így oda szereli be, ahová csak szeretné!

Kiváló elrendezés

A Tuya Smart applikációval 30 kategóriára oszthatja az eszközöket. Légkondícionálás vagy áramellátás? Rendszerre úgy az eszközeit, ahogy csak szeretné! Szabja a saját igényeire és élvezze a kényelmes működtetést!

Széleskörű felhasználás

A Gosund SW3 relét otthon és az irodában is használhatja. A segítségével bármely 100-240 V tápfeszültségű és akár 10 A áramerősségű készüléket is vezérelhet, így körülbelül 11 000 eszközt köthet össze vele!

Gyártó

Gosund

Modell

SW3

Anyag

PC V0

Max. áram

10 A

Kompatibilitás

Amazon Alexa, Google home

Méret

9 x 4.5 x 3 cm

Alkalmazás

TuyaSmart, Gosund

Funkciók

Időzítő/Ütemterv

Adatok
utolsó szállítmány:
28.02.2023
Kolejna dostawa:
19.01.2024
Gyártó:
Gosund
Gyártói Cikkszám:
SW3
Gyártó:
Gosund
EAN:
6972391280177
Gyártói cikkszám:
SW3
Gyártó:
Gosund
EAN:
6972391280177
MPN:
SW3
Net weight:
90
Box length:
3,00
Box width:
4,50
Box height:
9,00
Gross weight:
90
Cikkszám:
IP-19419