ENCHEN Mocha N orrszőrnyíró
ENCHEN Mocha N orrszőrnyíró
6 790 Ft

ENCHEN Mocha N orrszőrnyíró

ENCHEN Mocha N orrszőrnyíró
Várható szállítási idő
3 nap
Raktáron
6 790 Ft
Részletek

Az ENCHEN márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

ENCHEN Mocha N orrnyíró

Mondjon búcsút a nem kívánt szőrnek! Az ENCHEN Mocha N orrszőrnyíró gyorsan és hatékonyan eltávolítja még a rendkívül makacs szőrszálakat is. Erőteljes motorral van felszerelve, amelynek sebessége eléri a 6000 ford./perc sebességet. A készülék egy töltéssel körülbelül 120 perc üzemidőt biztosít, IPX7-es vízállósága pedig lehetővé teszi a problémamentes tisztítást. Ugyanakkor a trimmer rendkívül könnyű és kézreálló.

Enchen/Mocha-N/11

Megbízható teljesítmény

Egy szempillantás alatt szabaduljon meg a nem kívánt szőrzettől. A trimmelő motorja akár 6000 fordulat/perc sebességgel is működik, a kiváló minőségű penge pedig gyorsan és hatékonyan eltávolítja a szőrszálakat. Ezenkívül egy intelligens vezérlőrendszer garantálja a hatékony, zökkenőmentes működést. Most már csak néhány percet vesz igénybe a nem kívánt szőrszálak eltávolítása!

Enchen/Mocha-N/12

IPX7 vízállóság

Az ENCHEN orrszőrnyíró rendkívül könnyen karbantartható. IPX7 vízállóság jellemzi, így könnyen mosható folyó víz alatt. A készülék minden használat utáni tisztításával nem csak az élettartamát hosszabbítja meg, de elkerüli a baktériumok elszaporodását is.

Enchen/Mocha-N/2

Speciális kialakítású nyírófej

Élvezze a nem kívánt orrszőrzet gyors és hatékony, ugyanakkor biztonságos eltávolítását! A Mocha N trimmerlő pengéi egy speciális burkolat alatt helyezkednek el, így nem érintkeznek közvetlenül a bőrrel. Így nem kell attól tartania, hogy megvágja magad. Ezenkívül a kerek nyírófej tökéletesen illeszkedik az orrlyukakba, és nagyobb pontosságot biztosít.

Enchen/Mocha-N/8

Hosszú üzeimdő

A készülék vezeték nélküli kialakítása nagyobb kényelmet és mozgásszabadságot biztosít. A tartós újratölthető akkumulátor azt jelenti, hogy a teljesen feltöltött trimmelő akár 2 órán keresztül is üzemelhet. Problémamentes töltését a mellékelt USB-C kábel teszi lehetővé. Sőt, a készülék állapotáról egy beépített jelző is értesít.

Enchen/Mocha-N/5

Utazás közben is bizonyítani fog

Nyaralni megy? Vigye magával a trimmelőt és ne hagyja, hogy a nem kívánt szőrszálak elrontsák a hangulatát utazása során! A készülék kellően könnyű és kompakt ahhoz, hogy könnyedén beleférjen bőröndjében vagy utazótáskájában. Lezáró funkcióval is rendelkezik, így elkerülheti, hogy szállítás közben véletlenül aktiválja a trimmelőt.

Enchen/Mocha-N/9

A doboz tartalma

  • Orrvágó
  • Védőburkolat a vágófejhez
  • Töltőkábel (USB-C)
  • Tisztító kefe
MárkaENCHEN
NévOrrszőrnyíró
ModellMocha N
SzínFekete
A motor fordulatszámaakár 6000 ford./perc
Névleges feszültség3,7V
Névleges teljesítmény1W
Akkumulátor kapacitása320 mAh
Töltési időKb. 90-120 perc
TöltőUSB-C
Működési időKb. 120 perc
VízállóságIPX7
Méret147x22,5 mm
Adatok
Gyártó:
ENCHEN
EAN:
6974728539392
Gyártói cikkszám:
Mocha
EAN:
6974728539392
MPN:
Mocha
Cikkszám:
IP-25068