ENCHEN Blackstone-C elektromos borotva
ENCHEN Blackstone-C elektromos borotva
5 190 Ft

ENCHEN Blackstone-C elektromos borotva

ENCHEN Blackstone-C elektromos borotva
Várható szállítási idő
3 nap
Raktáron
5 190 Ft
Részletek

Az ENCHEN márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

ENCHEN Blackstone-C elektromos borotva

Az ENCHEN Blackstone-C vezeték nélküli borotvával nemcsak lenyírhatja szakállát, hanem formázhatja is. A készülék 3 mozgatható, önélező pengével van felszerelve és beépített trimmelővel is rendelkezik. Lehetővé teszi a száraz és nedves borotválkozást is. 5W teljesítmény és akár 90 perces üzemidő jellemzi. Könnyű és praktikus – magas szintű kényelmet biztosít, és utazás közben is tökéletes társa lesz.

Enchen/Blackstone-C/3

Gyorsaság, precizitás, biztonság

Akár 3 mozgatható vágófeje még gyorsabbá teszi a borotválkozást. Átgondolt kialakításuknak köszönhetően tökéletesen tapadnak a bőrhöz, tökéletesen alkalmazkodnak az arc formájához és hatékonyan eltávolítják a legrövidebb szőrszálakat is. A készülék pengéi kiváló minőségű acélból készülnek, és borotválkozás közben automatikusan éleződnek, ami jelentősen meghosszabbítja élettartamukat. Nem kell aggódnia az irritáció vagy a vágások miatt sem.

Enchen/Blackstone-C/1

Az Ön igényeire szabva

A borotvával szárazon és nedvesen is borotválkozhat. Gyors szakáll nyírás munka előtt? Frissítő borotválkozás kedvenc habjával vagy zseléjével? Semmi sem akadályozhatja meg! A készülék fejét egyszerűen leveheti és folyó víz alatt kimoshatja, majd száradás után újra használhatja. Így jobban vigyáz majd higiéniájára és elkerüli a bőrproblémák kialakulását is!

Enchen/Blackstone-C/2

Lenyűgöző teljesítmény

Az erős motor felelős a borotva megbízható teljesítményéért. A készülék teljesítménye 5W, hangereje pedig csak körülbelül 67dB - felejtse el a zavaró zajokat! A termék intelligens ESM rendszert is használ, amely szinte minden helyzetben garantálja a hatékony működést. A borotva még akkor is optimális sebességgel működik, ha az akkumulátor töltöttségi szintje már alacsony.

Enchen/Blackstone-C/10

Beépített trimmelő

Az ENCHEN segítségével még jobban gondoskodhat megjelenéséről. A Blackstone-C borotvával nemcsak borotválhatja szakállát, hanem formázhatja a pajeszát vagy a bajuszát is. A készülék beépített trimmerrel rendelkezik, amely megadja a szükséges pontosságot. Ügyeljen minden részletre, és mutassa meg mindenkinek egyedi stílusát!

Enchen/Blackstone-C/6

Tartós akkumulátor

Ne féljen attól, hogy gyakran kell töltenie a borotvát. A készülék hosszú élettartamú újratölthető akkumulátorral van felszerelve, amely akár 90 percig is képes üzemelni! Sőt, a mellékelt USB-C kábellel mindössze egy órát vesz igénybe a töltése. Véletlenül elfelejtette feltölteni a borotvát? Nem probléma – a készülék vezetéken keresztül is működik. Csak csatlakoztassa, és formázza szakállát!

Enchen/Blackstone-C/9

Kényelmes használat

A Blackstone-C borotva használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Rövidzárlat és túltöltés elleni védelemmel van felszerelve, és egy speciális jelzővel is rendelkezik, amely tájékoztatást ad az akkumulátor töltöttségi állapotáról. Könnyű és praktikus – tökéletesen illeszkedik kezébe. Utazás közben is hasznos – könnyedén elfér egy bőröndben vagy táskában. Többé nem kell lemondania a szakáll alakítás lehetőségéről egy utazás során!

Enchen/Blackstone-C/7

A doboz tartalma

  • Borotva
  • Töltőkábel (USB-C)
  • Tisztító kefe
  • Fejvédő
MárkaENCHEN
NévElektromos Borotva
ModellBlackstone-C
SzínFekete
Névleges feszültség5V
Névleges teljesítmény5W
Zajszintkb. 67 dB
Töltési időkb. 1 óra
Működési időkb. 90 perc
TöltőUSB-C
Adatok
utolsó szállítmány:
23.02.2023
Kolejna dostawa:
27.11.2023
Gyártó:
ENCHEN
Gyártói Cikkszám:
Blackstone-C
Gyártó:
ENCHEN
EAN:
6974728533246
Gyártói cikkszám:
Blackstone-C
Gyártó:
ENCHEN
EAN:
6974728533246
MPN:
Blackstone-C
Net weight:
175
Box length:
9,70
Box width:
6,70
Box height:
18,70
Gross weight:
275
Cikkszám:
IP-25060