ENCHEN Blackstone-3 Elektromos borotva
ENCHEN Blackstone-3 Elektromos borotva
8 790 Ft

ENCHEN Blackstone-3 Elektromos borotva

ENCHEN Blackstone-3 Elektromos borotva
Várható szállítási idő
3 nap
Raktáron
8 790 Ft
Részletek

Az ENCHEN márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

ENCHEN Blackstone-3 Elektromos borotva

Szerezzen be egy borotvát, amely bármilyen kihívást legyőz. Az ENCHEN Blackstone-3 IPX7 vízálló, és 3 vágófejjel van felszerelve a gyors és hatékony borotválkozás érdekében. Beépített trimmelővel és okos kijelzővel is rendelkezik, amely kényelmes hozzáférést biztosít a legfontosabb információkhoz. Hosszú, akár 150 perces munkaidő jellemzi.

Enchen/Blackstone-3/4

Hatékony borotválkozás

Biztosítson magának gyors, hatékony, de biztonságos borotválkozást. Az ENCHEN készülék 3 mozgatható vágófejjel van felszerelve, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak az arc formájához, és simán siklanak a bőrön, eltávolítva a legrövidebb szőrszálakat is. A borotva pengéi kiváló minőségű anyagokból készültek, így nem kell aggódnia az irritációtól. Sőt, a Blackstone-3 lehetővé teszi a száraz és nedves borotválkozást is.

Enchen/Blackstone-3/8

IPX7 vízállóság

A borotva tisztítása nem fog gondot okozni. A készülék IPX7 vízállósággal rendelkezik – még ha vízbe is esik, semmi sem fog történni! Könnyedén tisztíthatja, így csökkenti a baktériumok elszaporodásának és a bőrproblémák kialakulásának kockázatát. Ne aggódjon amiatt, hogy elfelejté kimosni a borotvát, hiszen képernyőjén rendszeresen megjelenő speciális értesítések figyelmeztetik majd erre.

Enchen/Blackstone-3/10

Működési idő akár 150 perc

Élvezze a borotva hosszú vezeték nélküli üzemidejét. A tartós akkumulátor azt jelenti, hogy egy teljesen feltöltött készülék akár 150 percig is használható! Ráadásul a mellékelt USB-C kábel segítségével körülbelül 1,5-2 óra alatt töltheted fel. A borotva vezetékes töltővel is működik. Még ha elfelejtette is feltölteni, egyszerűen csatlakoztathatja, és gond nélkül borotválkozhat!

Enchen/Blackstone-3/2

Megbízható teljesítmény

A készülék erős motorral van felszerelve, teljesítménye 5W. Így még hatékonyabb borotválkozást kínál. Ráadásul nagy ereje ellenére a borotva meglepően halkan működik – hangereje mindössze körülbelül 67 dB. De ez még nem minden – az alkalmazott technológiai megoldásoknak köszönhetően a készülék akkor is optimális sebességgel működik, ha az akkumulátor lemerült.

Enchen/Blackstone-3/1

Kiegészítő tulajdonságok

Az ENCHEN Blackstone-3 borotva mindent megad, amire szüksége van szakálla formázásához. A készülék beépített praktikus trimmelővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a bajusz és a pajesz kényelmes, mégis precíz nyírását. Használatához nem kell mást tennie, mint megnyomni egy gombot. A borotvának van egy okos képernyője is, amely többek között a tisztítási emlékeztetőket és az akkumulátor töltöttségi százalékát is megjeleníti.

Enchen/Blackstone-3/6

Tökéletes útitárs

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy utazás közben is formázhassa szakállát. A Blackstone-3 borotva kiválóan alkalmas utazáshoz – elég könnyű és praktikus ahhoz, hogy a táskájába csomagolja. Van egy speciális zár is rajta, amely megakadályozza a készülék véletlen aktiválását szállítás közben. A termék tartós ABS-ből készült - nem kell aggódnia, hogy megsérül.

Enchen/Blackstone-3/9

A doboz tartalma

  • Borotva
  • Töltőkábel (USB-C)
MárkaENCHEN
NévRotary Borotva
ModellBlackstone-3
SzínFekete
Névleges feszültség5V
Névleges teljesítmény5W
Hangerőszintkb. 67 dB
Töltési időkb. 1,5-2 óra
Működési időkb. 150 perc
Töltő interfészUSB-C
VízállóIPX7
Méretek51x155 mm
Adatok
utolsó szállítmány:
23.02.2023
Kolejna dostawa:
02.02.2024
Gyártó:
ENCHEN
Gyártói Cikkszám:
Blackstone-3
Gyártó:
ENCHEN
EAN:
6974728533321
Gyártói cikkszám:
Blackstone-3
Gyártó:
ENCHEN
EAN:
6974728533321
MPN:
Blackstone-3
Cikkszám:
IP-25061