Dreame V12 vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame V12 vezeték nélküli rúdporszívó
142 290 Ft

Dreame V12 vezeték nélküli rúdporszívó

Dreame V12 vezeték nélküli rúdporszívó
Várható szállítási idő
3 nap
Raktáron
142 290 Ft
Részletek

Dreame V12 állóporszívó

A csendes működés, a tájékoztató kijelző és a vezeték nélküli kialakítás mind jelentősen növeli a porszívózás élményét. A Dreame 5 lépcsős szűrő rendszerével minden helyiségben eltávolítja a poratkák 99,9%-át. A V12 még tapasztaltabb felhasználóinkat is meglepi majd modern technológiájával, a Space 5.0 motorral és a 27 000 Pa szívóerővel. A töltőállomás arra is tökéletesen alkalmas, hogy a cserélhető szívófejeket kényelmesen tárolja, helyet spóroljon és ezzel megkönnyítse a munkáját.

Ultra hosszú üzemidő

A V12 3000 mAh-s akkumulátora akár 90 perces üzemidőre is képessé teszi a porszívót. Hála az intelligens energiakezelő rendszerének, a felszín típusához illő szívóerőre kalibrálja az eszközt, vagyis ezzel is hosszabbítja az üzemidejét. A szellőzőrendszer úgy mozgatja a levegőt, hogy hűtse az akkumulátort, és így megakadályozza a túlmelegedést. Az eszköz így még nagyobb terület takarítására képes (akár 170 m2-re is). A nyolc lépcsős zajcsökkentő rendszer pedig biztosítja a porszívó halk működését, így nem zavarja otthonának lakóit.

V-alakú kefe

A porszívó forgó kefével rendelkezik, amely így alaposabban gyűjti össze a koszt, és ráadásul a padlót sem karcolja meg. Az eszköz érzékeli a felszínt, és ahhoz igazítja a szívóerőt. Ráadásul a V-alakú gurulós kefe a szőnyeg tisztítását is kényelmesebbé teszi. Könnyedén behatol a szőnyeg szálai közé, és nem akad el benne a hajszál. A V12 tehát kiváló választás lehet a házikedvencek gazdáinak, mert végre megszabadulhatnak az örökös szőrproblémáktól.

Mindent kézben tarthat

A HD minőségű kijelzőn keresztül az eszköz teljes működését felügyelheti, és olyan funkciókat irányíthat, mint például a szívóerő szabályozó vagy az akkumulátor állapot. A V12 hibajelentései is egyértelműek, így azonnal értesül róla, ha esetleg cserélni kell a porzsákot vagy a szűrőt.

Lezárás funkció

A V12 a kényelmes tisztítás kvintesszenciája. A porszívó elektromos zár funkcióval rendelkezik, amellyel aktiválhatja a készülék folyamatos üzemmódját, és egy lakatgombbal lezárhatja azt. Így nem fogja megerőltetni az ujjait, és otthona mindenféle szennyeződéstől és allergénektől mentes lesz, túl nagy erőfeszítés nélkül.

Kiegészítők

A V12 számos különböző takarítási helyzetre is tökéletesen alkalmas. A világítással ellátott résszívófejjel a nehezen hozzáférhető helyeket is könnyedén kitakaríthatja, ahol még a látási viszonyok is rosszak. A praktikus kialakításának köszönhetően a bútorok alatt és felett is könnyedén használhatja. A puha kefe kíméletes az olyan finomabb felszínekkel, mint például a számítógép billentyűzete. Hála apró keféjének a sarkokban is könnyen kiporszívózhat, a redőzött, hajlékony csővel pedig a nehezen elérhető helyekhez is hozzáférhet.

Technológia

A V12 szíve a Space 5.0 motor, amely akár 2.700 A Smart Cool technológia jóvoltából a légmozgás hűti is a készüléket, így nem kell az esetleges túlmelegedéstől tartani. Az okos teljesítménykezelésnek hála az eszköz mindig a felülethez megfelelő teljesítménnyel működik.

Továbbfejlesztett szűrőrendszer

A Dreame V12 tizenkét körös tisztító rendszere még tovább növeli a szívóerőt és az eszköz alkatrészeinek élettartamát. Az ötlépcsős szűrőrendszer ráadásul a por 99,9%-át hatékonyan kiszűri. A szűrő ráadásul újrahasználható, így elég a csap alatt elöblíteni.

Ergonomikus kialakítás

A töltőállomás egyben rendszerező és tároló is a V12-nek és tartozékainak. Annak érdekében, hogy ne kelljen közvetlenül a kosszal érintkeznie, elhelyeztünk egy gombot a porszívón, amely egy nyomásra kinyitja a portartályt. A V12 kényelmes kialakítása és a kézhez illeszkedő fogása könnyen összerakhatóvá és szétszedhetővé teszi az eszközt, a többször használható szűrő és levehető forgókefék környezetbaráttá teszik az eszközt.

Csomag tartalma

 • Porszívó
 • Porszívócső
 • Résszívó fej
 • 2 az 1-ben kefe
 • Hosszabbító rúd
 • 2 az 1-ben töltő és tároló
 • Univerzális kefe
 • Atka eltávolító kefe
 • Adapter
 • Akkumulátor
 • Szűrő
GyártóDreame
ModellV12
Szívóerő27 000 Pa
Működési időakár 90 percig
Porgyűjtő tartály kapacitása500 ml
Mopping funkcióNINCS
Akkumulátor kapacitás3000 mAh
Töltési időkb. 4h.
Súly4,40 kg
Szűrő típusaEPA (ATH4)
JellemzőkLCD kijelző, SmartCooling, rugalmas adapter
Adatok
Akkumulátor kapacitása:
2700 mAh [hun]
Kolejna dostawa:
07.02.2024
Gyártó:
Dreame
Gyártói Cikkszám:
VVT1
Gyártó:
Dreame
EAN:
6973734683464
Funkcja mopowania:
NIE
Czas pracy:
do 85 min
Felmosó funkció:
Nem
Portartály kapacitása:
500 ml [hun]
Gyártói cikkszám:
VVT1
Gyártó:
Dreame
EAN:
6973734683464
MPN:
VVT1
Válasszon egy változatot:
Dreame V12 akkumulátoros porszívó
Legutóbbi szállítás:
01.03.2024
Az akkumulátor kapacitása:
3000 mAh
Mopping funkció:
NEM
A portartály kapacitása:
500 ml [hun]
Akkumulátor kapacitása:
3000 mAh
Net weight:
4400
Box length:
76,50
Box width:
28,30
Box height:
17,20
Gross weight:
6400
HS Code:
8508110000
Cikkszám:
IP-20829