Dreame T20 vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame T20 vezeték nélküli rúdporszívó
99 790 Ft

Dreame T20 vezeték nélküli rúdporszívó

Dreame T20 vezeték nélküli rúdporszívó
Várható szállítási idő
3 nap
Raktáron
99 790 Ft
Részletek

Dreame T20 vezeték nélküli porszívó – a takarítás új szintje

A Dreame T20 vezeték nélküli porszívó teljesen új szintre emeli a takarítást. A 125000 fordulat/perc fordulatszámú motor páratlan teljesítményt nyújt, a nagy teljesítményű akkumulátor pedig akár 70 perces üzemidőt biztosít egyetlen feltöltéssel. És ez még nem minden! A porszívó intelligensen letapogatja a tisztítandó felületet, majd ennek megfelelően állítja be a szívóteljesítményt. Több cserélhető kefét is magában foglal, így az egész ház alaposan megtisztítható vele.

Modern motor

A porszívó hatékony működését a Dreame SPACE 4.0 motor biztosítja, amely majdnem olyan fejlett, mint a repülőgépiparban használt motorok. Hihetetlen sebességének köszönhetően akár 25000 Pa szívóteljesítmény is elérhető. Ennek köszönhetően a T20 hatékonyan és gyorsan megszabadul minden kosztól – még a legproblémásabb szennyeződés sem jelent számára kihívást. Ezenkívül a rövidebb szélcsatorna, az akkumulátor intelligens hűtési technológiája és a közvetlenül a motor mögött elhelyezett EPA-szűrő még stabilabb és hatékonyabb teljesítményt biztosít.

Tiszta és allergénmentes otthon

Az ötfokozatú szűrőrendszer nemcsak hatékony takarítást biztosít, hanem megakadályozza a másodlagos szennyeződéseket is. Ez lehetővé teszi, hogy a T20 még a mikroszkopikus részecskékkel is megbirkózzon. A poratkák akár 99,9 %-át is eltávolítja, így ideális az allergiás otthonok számára. A szűrők meghosszabbított élettartamáért a fejlett 12-ciklonos tisztítórendszer felelős. A Dreame T20 99,97 %-os szűrést biztosít, és hatékonyan távolítja el az allergéneket, a port és a polleneket, így biztonságos és egészséges otthont teremt. Szeretnél még többet? A higiénia és a biztonság érdekében a szűrők, a portartály és a kefe tengelye egyaránt kimosható.

A tökéletes padlókefe

Az intelligens porszívókefe tökéletesen alkalmas a különböző típusú padlók tisztítására. Gyorsan felismeri a porszívózott felület típusát, és ennek megfelelően állítja be a szívóteljesítményt, hogy a lehető legalaposabban tisztítsa azt. Úgy tervezték, hogy minimálisra csökkentse a hajszálak beleakadásának kockázatát. Ezt olyan jellemzők teszik lehetővé, mint a szélesebb átmérőjű szár, a V-alakú sörték és a puha párnák a kefe mindkét oldalán. Mindez hatékony, mégis kényelmes porszívózást eredményez.

Extra kefék a speciális feladatokhoz

A Dreame T20 csomagban nemcsak a padlókefe található. A poratka-eltávolító lehetővé teszi, hogy eltávolítsd az allergéneket a matracodról. A réskefe tökéletesen alkalmas a szűk helyek, például a kanapék és fotelek mélyedései tisztítására. A 2 az 1-ben kefe tökéletes a nehezen elérhető, egyenetlen felületekhez, például a laptop billentyűzetéhez. A T20 különböző végeivel otthonod minden szegletét megtisztíthatod.

Még hosszabb akkumulátor-üzemidő

Nagy kapacitású akkumulátorának köszönhetően a Dreame T20 hosszú akkumulátor-üzemidővel lep meg. Normál üzemmódban akár 70 percig, mélytisztító üzemmódban körülbelül 30 percig, teljes teljesítmény-üzemmódban pedig legfeljebb 8 percig képes porszívózni. A porszívó feltöltése csak körülbelül 4 órát vesz igénybe. Nagyobb otthonod van? Vagy talán csak azt szeretnéd, hogy a T20 tovább bírja? Vásárolhatsz egy extra akkumulátort, és addig porszívózhatsz, ameddig csak szükséges!

Egyszerű használat

A Dreame T20 használata nagyon egyszerű, csak egy gombnyomás szükséges. Az elektronikus reteszelés lehetővé teszi a készülék folytonos működését anélkül, hogy folyamatosan nyomogatni kellene. Ez rendkívül kényelmessé teszi a takarítást. Ezenkívül a színes HD LCD képernyő még egyszerűbbé teszi a takarítást, és gyors hozzáférést biztosít a legfontosabb információkhoz. Látható az aktuális takarítási üzemmód, a hátralévő idő és a szűrő cseréjére vonatkozó emlékeztető.

Odafigyelés a részletekre

A Dreame T20 kivételes kényelmet is biztosít. A 8 fokozatú zajcsökkentés minimalizálja a zavaró zajt, így porszívózás közben is élvezheted a nyugalmat és a csendet. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes a használata – könnyedén oda irányíthatod, ahová csak akarod, és akár fel is emelheted a mennyezet vagy a magasabb polcok takarításához. A kefék beszerelése és cseréje egyáltalán nem jelent kihívást, a portartály kiürítéséhez pedig csak egy gombnyomás szükséges – még csak hozzá sem kell érned a koszhoz. Azzal, hogy a porszívót függőlegesen tárolhatod és egyidejűleg töltheted is, időt és helyet takaríthatsz meg otthonodban.

MárkaDreame
ModellT20
Szívóerő25 000 Pa
Működési időakár 70 perc
Porgyűjtő tartály kapacitása600 ml
Mopping funkciónincs
Akkumulátor kapacitás2800 mAh
Töltési időkb. 4h
Súly3,80 kg
Szűrő típusaEPA (ATH2)
FunkciókLED kijelző, 3 üzemmód
Adatok
utolsó szállítmány:
21.03.2023
Akkumulátor kapacitása:
2700 mAh [hun]
Kolejna dostawa:
05.02.2024
Gyártó:
Dreame
Gyártói Cikkszám:
VTE1
Gyártó:
Dreame
EAN:
6973734680098
Funkcja mopowania:
NIE
Czas pracy:
do 70 min
Felmosó funkció:
Nem
Portartály kapacitása:
500 ml
Gyártói cikkszám:
VTE1
Seria:
Seria T
Gyártó:
Dreame
EAN:
6973734680098
MPN:
VTE1
Válasszon egy változatot:
Dreame T20 akkumulátoros porszívó
Legutóbbi szállítás:
01.03.2024
Az akkumulátor kapacitása:
3000 mAh
Mopping funkció:
NEM
A portartály kapacitása:
600 ml
Sorozat:
T sorozat
Akkumulátor kapacitása:
3000 mAh
Net weight:
3800
Box length:
75,50
Box width:
33,00
Box height:
14,40
Gross weight:
5800
Cikkszám:
IP-20033