Dreame H11 VWV7 vezeték nélküli rúdporszívó

Dreame H11 VWV7 vezeték nélküli rúdporszívó
Nincs raktáron
100 990 Ft
Részletek

Dreame H11 VWV7 vezeték nélküli porszivó

A porszívózás és felmosás egyetlen eszközzel is lehetséges, és ez jócskán megkönnyíti a hétköznapjainkat, különösen, hogy a Dreame porszívója 560 törlést végez percenként. Ez a fürdőszobák, konyhák és erkélyek takarításakor különösen hasznos lehet. A 900 ml-es tartályának és akkumulátorának hála akár 30 percnyi üzemidőre, 160 m2 kitakarítására is képes lehet egyetlen töltéssel, de a töltöttségi szintet nyomon követheti a LED kijelzőn is. És ez még semmi!

Sokoldalú és erős

A Dreame H11 könnyen elbánik bármilyen szennyeződéssel. A kiszóródott müzlitől, a kilöttyent kávén át, egészen a kicsöppent szószig, semmi nem okozhat problémát a porszívónak. Maximális fokozatban a legmakacsabb szennyeződésekkel is elbánik.

Folyamatos öntisztítás

Csak egy tiszta kefe takarít hatékonyan, és ezt a Dreame tervezői is tudják. A porszívó egy sornyi kaparófoggal rendelkezik, így takarítás közben az eszköz is tiszta marad. A H11 továbbá rendelkezik egy öntisztító gombbal is, aminek megnyomásával használat után megtisztítja magát.

Akár 160 m2 felületet is kitakaríthat

Nem kell többet a víz újratöltésével fáradoznia, hiszen a Dreame H11 Max vezeték nélküli porszívó 900 ml-es tartállyal rendelkezik, amely akár 160 m² takarítására képes.

Akár 30 perces üzemidő

A 4000 mAh teljesítményű akkumulátornak hála a Dreame H11 hatalmas területek takarítására is ideális, hiszen az eszköz akár 30 perc üzemidőre is képes.

Könnyű töltés és tárolás

A Dreame H11 könnyen tárolható, hiszen függőlegesen bárhová elfér, és tartójáról is könnyen levehető, ráadásul tartóját úgy tervezték, hogy a H11 Max többi tartozékát is kényelmesen tárolhatja. Ha a helyére teszi, a töltés is automatikusan elindul.

Tiszta élvezet

Az 5500 Pa erőteljes szívóteljesítmény és a tapadás garantálja, hogy porszívózás közben teljesen kényelmes maradjon.

Könnyen tárolható és tölthető

A Dreame H11 támasz nélkül, függőlegesen tárolható, és könnyen levehető a talapzatról. Csak tegye a porszívót a helyére, és a készülék töltése automatikusan elindul. Emellett a talapzaton van egy speciális hely, amelyet más H11 alkatrészek tárolására terveztek.

A csomag tartalma

  • Porszívó teste
  • Fogórész
  • Tápegység
  • Tartalék szűrő
  • tartozéktartó
  • Padlótisztító folyadék
  • Töltőállomás
  • Tisztítókefe
GyártóDreame
ModellH11
Akkumulátor kapacitás2500 mAh
Szívóerő5,500 Pa
Tiszta víz tartály kapacitása900 ml
Szennyezett víz tartály kapacitása500 ml
Működési időlegfeljebb 30 perc.
Öntisztító funkcióIgen
Funkciók2 üzemmód
Töltési időkb. 3 h
Adatok
Cikkszám:
IP-22219