Deerma MQ600 szösztelenítő

Deerma MQ600 szösztelenítő
Nincs raktáron
7 890 Ft
Részletek

Deerma MQ600 szösztelenítő

A bolyhos ruhái hamarosan úgy nézhetnek ki, mint új korukban! A Deerma MQ600 szösztelenítő magas teljesítményű motorral van felszerelve, ami 7000 rps-el működik és garantálja a páratlan végeredményt. Csak 160 gramm és nagyon kompakt: elkíséri, bárhová is megy. Két fejjel rendelkezik és USB-vel működik. Csupán csatlakoztatni kell egy adapterhez vagy egy hordozható töltőhöz. A beépített tölthető akkumulátorral pedig vezeték nélkül is működik.

2 fej a speciális feladatokhoz

Szöszös a kedvenc pulcsija? Kiálló szálak jelentek meg egy elegáns blúzán? Többé nem probléma! A Deerma szösztelenítővel csupán 3 perc alatt újá varázsolhatja a ruháit. A készülékhez 2 különböző fej is tartozik, amelyeket az igényeinek megfelelően használhat. Az egyik fej a szöszök gyors eltávolításához használható, a másikhoz pedig könnyedén odatapadnak a szálak és a bolyhok.

Kényelmes használat

A Deerma MQ600 szösztelenítő kiemelkedő a kifinomult és figyelmes kialakításnak köszönhetően. Tökéletesen illeszkedik a kézbe és hihetetlenül könnyű a használata, igy több ruhát is letisztíthat egyszerre! Könnyű és kompakt, igy állandóan a kezében lehet. A szösztelenítőt könnyű hordozni a speciális szíjnak köszönhetően, melynek segítségével a csuklóján is lóghat vagy a táskájára is teheti.

Hatékony és halk

Mostmár megszakítás nélkül nézhet sorozatot vagy hallgathat zenét, miközben eltávolítja a szöszöket. A Deerma szösztelenítő hihetetlenül halkan dolgozik, így egyáltalán nem fogja zavarni. Ez a kiválóan működő motornak köszönhető, ami 7000 rps gyorsasággal működik anélkül, hogy nagy zajt csapna.

Vezeték nélkül is működik

Értékeli a szabadságot, amit a korlátok nélküli megoldások nyújtanak? A Deerma MQ600 szösztelenítő nem fogja cserben hagyni! Hosszantartó akkumulátorral van felszerelve, ami 45 perces használatot biztosít egyetlen feltöltés után. Hogyha szeretné, áramforráshoz is csatlakoztathatja a készüléket és úgy használhatja. A beépített USB csatlakozónak köszönhetően kényelmesen töltheti a készüléket nem csak egy adapterrel, hanem egy hordozható töltővel vagy például egy laptoppal is.

Tartós és strapabíró

Ez a praktikus készülék sokáig ki fog tartani Ön mellett. Kiváló minőségű anyagokból készült, amik rendkivül strapabíróak és lehetővé teszik, hogy egyszerre hatékonyan és biztonságosan eltávolítsa a szöszöket. A speciális háló- és vágófejek magas minőségű, 304-es rozsdamentes acélból készültek, míg a készülék alsó része pedig strapabiró ABC műanyagból. A szösztelenítőt emellett biztonságos használni: hogyha az acél háló egy kicsit is laza, a készülék azonnal leáll. Egy további fedő pedig megvédi a készüléket a szennyeződésektől.

Tulajdonságok

Márka Deerma
Név Deerma szösztelenítő
Modell DEM-MQ600
Teljesítmény 3W
Bemeneti feszültség 3.7V
Töltési feszültség 5V
Töltési idő Kb. 2 óra
Max. működési idő 45 perc
Súly Kb. 160g
Méret 110x80x80mm
Anyag ABS, PC, rozsdamentes acél

Adatok
Cikkszám:
IP-21065