Baseus Metal Gleam Series 9 az 1-ben hub, USB-C - 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + Ethernet RJ45 + microSD / SD + VGA
Baseus Metal Gleam Series 9 az 1-ben hub, USB-C - 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + Ethernet RJ45 + microSD / SD + VGA
19 590 Ft

Baseus Metal Gleam Series 9 az 1-ben hub, USB-C - 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + Ethernet RJ45 + microSD / SD + VGA

Baseus Metal Gleam Series 9 az 1-ben hub, USB-C - 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + Ethernet RJ45 + microSD / SD + VGA
Várható szállítási idő
3 nap
Raktáron
19 590 Ft
Részletek

Baseus CAHUB-CU0G 9in1 multifunkcionális hub

A laptopjának nincs elég portja? Szeretné növelni a képességeit? Ez egyszerűbb, mint amilyennek látszik! A Baseus 9in1 multifunkciós hub 3 USB 3.0, 1 USB-C, 1 HDMI, 1 VGA és 1 ethernet porttal rendelkezik. SD- és TF-kártyák számára is rendelkezik bővítőhelyekkel. Gyors fájlátvitelt tesz lehetővé akár 5 Gbps sebességgel, és lehetővé teszi a képek akár 4K minőségben történő megjelenítését. Az USB-C porton keresztül támogatja a 100 W-os PD gyorstöltést is. Hihetetlenül hatékony hőelvezetésével és széles körű kompatibilitásával is kitűnik. Meglátja, hogy megéri egy számítógépes portot használni és közben akár 9-et nyerni!

Gyors töltés az eszközök számára

Élvezze akár több eszköz egyidejű gyors töltését! A hub támogatja a PD és BC1.2 protokollokat. Mit jelent ez a gyakorlatban? Segítségével azonnal, akár 100W-os teljesítményen töltheti laptopját - nem kell többé attól tartania, hogy az hirtelen megtagadja a működést. Ezzel egyidejűleg telefonját vagy táblagépét is csatlakoztathatja a tápellátáshoz. A Baseus segítségével minden szükséges eszköz mindig munkára kész lesz!

Jelenítse meg a laptop képét akár 2 további képernyőn is!

Szeret filmeket nézni a nagy képernyőn? Vagy esetleg gyakran tart előadásokat vagy prezentációkat? A Baseus multifunkciós hubja biztosan jól fog jönni! A termék HDMI és VGA portokkal lett felszerelve. Ez lehetővé teszi a megjelenítést 2 további képernyőn. Duplikálja a képet az összes eszközön, vagy mutasson diákat vagy felvételeket 2 kijelzőn, jegyzeteljen, változtasson a beállításokon vagy dolgozzon a laptopján - a lehetőségek igazán nagyok!

Élvezze a kiváló képminőséget!

Mitől lesz még olyan jó a Baseus hub ahhoz, hogy filmet nézzen vagy konferenciát tartson? A HDMI-port lehetővé teszi a kiváló 4K/30 Hz-es képminőség megjelenítését, így élvezheti a lenyűgöző részletgazdagságot és az éles, természetes színeket. Kényelmesen megnézheti kedvenc sorozatának következő epizódját a nagyképernyőn, vagy mutathat közönségének egy érdekes, magával ragadó, mégis tiszta diákkal teli prezentációt.

Gyors fájlátvitel

Gyakran előfordul, hogy fájlokat kell átvinnie az eszközök között? Nem szeret túl sokat várni az adatátvitelre? A Baseus segít megoldani a hasonló problémákat! Az USB 3.0 portok lehetővé teszik, hogy akár 5 Gbps sebességgel továbbítson fényképeket, filmeket vagy dokumentumokat. Most még a legnagyobb fájlok is pillanatok alatt célba érnek!

Használja kényelmesen az SD és TF kártyákat!

Ezzel még nincs vége a tárolási és fájlátviteli lehetőségeinek! A hub 2 memóriakártya-nyílással van felszerelve - SD és TF kártyák számára. Maximális támogatott kapacitásuk eléri a 2 TB-ot, ami rengeteg helyet biztosít az összes szükséges adat tárolásához. Többet szeretne? A készülék lehetővé teszi a fájlok átvitelét a memóriakártya és a számítógép között akár 60 MB/s sebességgel. Így könnyedén rendszerezheti fényképeit és videóit, és közben időt takaríthat meg!

Gyors internet-hozzáférés

Szeret online játékokkal játszani? A YouTube videók nézése nagyszerű szórakozást jelent? Vagy talán csak gyakran van szüksége internet-hozzáférésre a munkahelyén? A Baseus hub ilyen helyzetekben is jól fog jönni! Az Ethernet port akár 1000/100/10Mbps adatátviteli sebességet is támogat, így zökkenőmentes, gyors és stabil kapcsolatot élvezhet.

Használja ki telefonja teljes potenciálját!

Van OTG-t támogató telefonja? Nagyszerű híreink vannak az Ön számára! A hub kompatibilis a hasonló eszközökkel, és lehetővé teszi, hogy jelentősen növelje a képességeiket. Például nagy képernyőn jelenítheti meg az okostelefonjáról származó képet, és kényelmesen nézhet HD filmeket. Szeretne fájlokat átvinni telefonja és USB-meghajtója között? Nem probléma! Egyszerűen csatlakoztassa az eszközöket a hubhoz, és másolja át az összes szükséges adatot.

Mindig kéznél lehet

A terméket úgy tervezték, hogy a legkülönfélébb felhasználói igényeket is ki tudja elégíteni. Stílusos, modern dizájnjával hívja fel magára a figyelmet, a narancssárga részletek pedig eredeti jelleget kölcsönöznek neki. A készülék állapotáról kék kijelző nyújt tájékoztatást. Az alumíniumötvözetből készült borítás rendkívül tartós és kopásálló, miközben hatékony hőelvezetést biztosít. Ráadásul a hub olyan könnyű és hordozható, hogy mindig magával viheti!

Kompatibilitás

Aggódik az esetleges kompatibilitási problémák miatt? Nem kell! A hub tökéletesen működik Windows, macOS, iPadOS és más rendszerekkel. Képes kezelni a legtöbb USB-C-vel felszerelt eszközt olyan népszerű márkákból, mint az Apple, HP, Lenovo, Acer, Razer, Samsung, Huawei és Honor. Nem kell aggódnia a bonyolult konfiguráció miatt sem. A Plug&Play rendszer egyszerűvé teszi a hub csatlakoztatását - mondjon búcsút a további illesztőprogramok telepítésének!

GyártóBaseus
NévMetal Glam Series 9 az 1-ben multifunkciós Type-C HUB dokkolóállomás
ModellCAHUB-CU0G
Méretek48x137x17mm
Kábel hossza180mm
AnyagAlumínium ötvözet
GYártási folyamatHomokfúvás, eloxálás
SzínSzürke
BemenetUSB-C
PD-port5V/9V/14.5V/20V 5A (max.)
HDMITámogatja a 4K@30Hz HD kijelzőt (max.)
VGA átvitelTámogatja 1920x1080p@60Hz (max.)
USB 3.0Támogatja az 5 Gbps sebességet (max.) és visszafelé kompatibilis az USB 2.0-val.
RJ45 hálózati portTámogatja a 10Mbps, 100Mbps, 1000Mbps sebességet.
SD/TF portTámogatja az SD 2.0 adatátvitelt és az egyidejű olvasást
Támogatott rendszerekMacOS, iPadOS, Windows
Készenléti áram<400mA
Feszültség5-20V
Súly109g (±5g)
Adatok
Kolejna dostawa:
15.12.2023
Gyártó:
Baseus
Kompatibilis:
Inne
Gyártói Cikkszám:
CAHUB-CU0G
Gyártó:
Baseus
EAN:
6953156205932
Kompatibilitás:
Egyéb
Termék:
Inne
Gyártói cikkszám:
CAHUB-CU0G
Gyártó:
Baseus
EAN:
6953156205932
MPN:
CAHUB-CU0G
Net weight:
109
Box length:
22,30
Box width:
8,60
Box height:
2,10
Gross weight:
161
HS Code:
8471800000
Cikkszám:
IP-21327