Baseus Magnetic Stepless Pro mágneses lámpa érintőpanellel (fehér)
Baseus Magnetic Stepless Pro mágneses lámpa érintőpanellel (fehér)
6 690 Ft

Baseus Magnetic Stepless Pro mágneses lámpa érintőpanellel (fehér)

Baseus Magnetic Stepless Pro mágneses lámpa érintőpanellel (fehér)
Várható szállítási idő
3 nap
Raktáron
6 690 Ft
Részletek

Baseus DGXC-02 mágneses lámpa

A Baseus mágneses lámpa számos előnnyel rendelkezik. Szembarát fényt biztosít Önnek, amelynek fényereje kényelmesen az Ön igényeihez igazítható. A készülék könnyen kezelhető, és mivel gyorsan és egyszerűen bárhová felszerelhető, értékes helyet takaríthat meg. Az akár 40 órás üzemidő és a lámpa akár 80°-os dőlésszögének beállítási lehetősége még élvezetesebbé teszi a használatát.

-Baseus/DGXC-02/10

Stabil rögzítés

Felejtse el a hagyományos asztali lámpákat, amelyek sok helyet foglalnak és gyakran nem bizonyulnak túl praktikusnak! A Baseus mágneses lámpatalp lehetővé teszi, hogy stabilan rögzítse a lámpát egy fém felületre. Máshová szeretné elhelyezni a terméket? Ez is lehetséges! Csak használjon 3M ragasztót, és szerelje fel a készüléket bárhová. Ez a kicsi és stílusos lámpa optimális, egyenletes megvilágítást biztosít, bárhol is legyen.

-Baseus/DGXC-02/5

Állítható fényerő

Állítsa be a lámpa fényerejét az igényeinek megfelelően! A lámpán található, egyértelmű ikonokkal ellátott érintőképernyő segítségével kényelmesen beállíthatja a létrehozott fény erősségét. 3 alapértelmezett szint közül választhat. A fényt fokozatosan fényesebbé vagy tompábbá is teheti. Ön dönti el, hogyan világít a Baseus lámpa - semmi sem korlátozza a kényelmét.

-Baseus/DGXC-02/9

Hosszú órákon át világít

A termék nagy teljesítményű akkumulátorral van felszerelve, amelyet hagyományos töltővel, powerbankkal, vagy akár a laptopjával vagy számítógépével is feltölthet. Ez garantálja a lámpa hosszú működési idejét. Körülbelül 4 órán keresztül képes fényesen világítani. Ha kicsit sötétebb fényre van szüksége, a készülék akár 40 órán keresztül folyamatosan működik.

-Baseus/DGXC-02/12

Nem károsítja a szemét

A készülék szembarát fényt bocsát ki, amely nem bántja a szemét, és természetes, villódzásmentes megvilágítást biztosít. A még nagyobb kényelem érdekében a lámpa dőlésszöge akár 80°-ig is állítható. Így könnyedén beállíthatja, hogy optimálisan megvilágítsa a munka vagy a szórakozás helyét. A készülék emellett nem terheli szemét káros, kék fénnyel.

-Baseus/DGXC-02/8

Praktikus és sokoldalú

A termék számos felhasználási területre alkalmas. Nemcsak az íróasztalnál bizonyul hasznosnak, hanem például folyosóvilágításként vagy tükörvilágításként is. A konyhában is használhatja, hogy megfelelő fényt biztosítson magának főzés közben. A lámpa zseblámpaként is tökéletes lesz - egyszerűen leválaszthatja a mágneses talpról, és áramszünet esetén biztonságosan mozoghat vele a házban.

-Baseus/DGXC-02/1

Egy gombnyomás, sok lehetőség

A kényelmes érintőképernyővel teljes mértékben szabályozhatja a lámpa fényét. Tartsa lenyomva egy pillanatig, hogy be- és kikapcsolja, csökkentse vagy növelje a lámpa fényerejét, és változtassa szabadon a színhőmérsékletét, attól függően, hogy éppen mit szeretne, vagy hol van éppen szüksége rá!

-Baseus/DGXC-02/5
GyártóBaseus
ModellDGXC-02
AnyagABS PC
SzínFehér
Névleges feszültség5V
Teljesítmény5W
FényforrásLED
Fényáram≥100 lm
Akkumulátor kapacitás1800mAh
Színhőmérséklet3000K-5000K
Működési időErős fénynél - 4 óra; gyenge fénynél - 40 óra
Termék mérete280x39x48 mm
Termék súlya184g
Adatok
Kolejna dostawa:
15.12.2023
Gyártó:
Baseus
Gyártói Cikkszám:
DGXC-02
Gyártó:
Baseus
EAN:
6953156229594
Gyártói cikkszám:
DGXC-02
Gyártó:
Baseus
EAN:
6953156229594
MPN:
DGXC-02
Net weight:
184
Box length:
31,00
Box width:
6,60
Box height:
5,00
Gross weight:
298
Cikkszám:
IP-20459